ВАШАТА СВАТБА
DJ МИРО - Вашият сватбен приятел

Уверявам Ви, че съвсем спокойно може да ме считате за свой сватбен приятел. Дългогодишният ми опит ме е научил, че когато работиш с удоволствие, когато приемаш приятелите и близките на младоженците за свои приятели, се случва онзи вълшебен ден, за който бъдещите съпрузи мечтаят от деца.

Мое приятно задължение е да се погрижа за всеки един ритуал от най-важния ден в живота Ви  – от посрещането в ресторанта, до разрязването на сватбената торта. Старая се всеки един миг да бъде перфектен и да въздейства на Вашите гости.

Убеден съм, че младоженците и техните близки заслужават цялото внимание.Затова не натоварвам с излишни и отегчителни думи. Моят коз е качествената музика, защото както казва Виктор Юго –  музиката изразява това, което не може да бъде изказано с думи, но и не може да остане неизречено.

Подбирам изкличително внимателно всяка песен. За да съм сигурен, че музикалните послания ще са най-точните и гостите ще се забавляват на 100% , предварително обсъждам селекцията с младоженците. Така сватбеният ден остава незабравим или както Тениси Уилямс би описал: „в паметта сякаш всичко се случва на фона на музика”.

Техниката, с която работя, е от най-висок професионален клас. Всяка част от апаратурата ми е съобразена с нуждите на Вашето събитие. За допълнително въздействие на празничната атмосфера, ще ви предложа и светлинни ефекти. Те галят, а не натоварват окото.

 

нагоре